Consultatie dierenarts

Op consultatie bij de dierenarts

Een consultatie bij de dierenarts kan alleen op afspraak. Zo kunnen we vlot werken en lange wachttijden vermijden. U kunt bij ons terecht op weekdagen van 9u00 tot 12u00 en van 14u30 tot 19u30, en op zaterdagvoormiddag van 9u00 tot 12u00. Het maken van een afspraak bij de dierenarts kan online of telefonisch.

In de praktijk zijn kattenmandjes beschikbaar die u kunt lenen mits het betalen van een waarborg (20 euro).

Huisbezoek van de dierenarts

Een hond, kat of konijn onderzoeken in zijn eigen omgeving is een stuk moeilijker dan in de dierenartsenpraktijk. Daar beschikken we namelijk over een aangepaste tafel met voldoende licht. Tijdens de consultatie heeft de dierenarts bovendien alle middelen bij de hand om een correcte diagnose te stellen. Bij een huisbezoek kan de dierenarts slechts een heel beperkt aantal onderzoeken uitvoeren. Dit alles maakt dat wij het liefst van al uw huisdier bij ons in de praktijk onderzoeken. Indien u geen vervoer heeft of u zich niet kan verplaatsen, kunnen wij natuurlijk een uitzondering maken.

Euthanasie bij uw hond of kat kan uiteraard wel thuis gebeuren.

Hou er rekening mee dat een huisbezoek van de dierenarts de dag zelf meestal moeilijk in te plannen is en dus minstens 24 uur op voorhand aangevraagd moet worden.