Calibra dieetvoeding

De ideale voeding voor uw hond of kat

Goede voeding is van groot belang voor uw huisdier. Wist u dat heel wat gezondheidsklachten kunnen vermeden worden met de juiste dieetvoeding? Er is natuurlijk een immens aanbod van voeding voor huisdieren: korrels, blikvoeding, verse voeding, … De keuze is enorm waardoor u uiteindelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Want wat is nu het beste honden- of kattenvoer? En welke voeding is ideaal voor konijnen?

Op basis van onze jarenlange ervaring als dierenarts hebben we een aantal basisregels opgesteld die duidelijkheid kunnen scheppen op het vlak van voedingsadvies voor uw hond, konijn, kat of ander huisdier. Waar een konijn baat heeft bij diverse verse groenten, is verse voeding voor honden of katten zelden voldoende uitgebalanceerd.

Het beste honden- en kattenvoer

Wij werken vooral met de merken Calibra en Hill’s, zowel voor de dagelijkse als voor dieetvoeding. Deze voeding is kwalitatief hoogstaand, zeer smakelijk en bovendien een stuk goedkoper dan voedsel van premium merken. Bij ons vindt u het onderhoudsgamma voor gezonde dieren en een groot assortiment dieetvoeding. Die dieetvoeding is er speciaal voor een hond of kat die door een aandoening zoals diabetes, nierproblemen, huidproblemen of overgewicht nood heeft aan aangepaste voeding.